How We Can Target UAE from [.com] Domain?

Discussion in 'Internet Marketing' started by joy.linford, Apr 25, 2015.

  1. joy.linford

    joy.linford
    uix_expand uix_collapse
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    89
    Likes Received:
    3
    Hello Everyone,


    We are Web designing and development company in Mumbai. We are thinking to target UAE country.

    Do we need to create sub domain for UAE e.g. (UAE.xyz.com) or Subforlder e.g. (www.xyz.com/UAE) which one is better for SEO point of view?

    Our website is : www.notiontechnologies.com

    I really appreciate your valuable suggestion.

    Thanks in advance,
     
    • Like Like x 1
  2. David Parkes

    David Parkes
    uix_expand uix_collapse
    Member

    Joined:
    Nov 29, 2013
    Messages:
    98
    Likes Received:
    10
    Nice question.

    If you want to target UAE from [.com] domain then you can use sub-domain which gets link juice from your your main website.
     
  3. justinmartin

    justinmartin
    uix_expand uix_collapse
    New Member

    Joined:
    Feb 27, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    You can make sub-directory to target Dubai which is better option comparatively.
     
  4. Milo Odin

    Milo Odin
    uix_expand uix_collapse
    Member

    Joined:
    May 29, 2012
    Messages:
    71
    Likes Received:
    2
    There are 2 options:
    1. Make sub directory of your domain specially for uae and select uae as target country in webmaster tool.
    2. Select uae as your primary country in webmaster tool.
     
  5. joy.linford

    joy.linford
    uix_expand uix_collapse
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    89
    Likes Received:
    3
    Hi there,
    Thanks for your valuable reply. I would go for 1st option.
     
    #5 joy.linford, Apr 30, 2015
    Last edited: Apr 30, 2015

Share This Page